Over ons

Hoe zijn wij gestart? 

In 2020, tijdens een grondige analyse van internationale markten, deden we een verrassende ontdekking. We kwamen erachter dat er talloze producten in het buitenland beschikbaar zijn die in Nederland en België nog volledig onbekend zijn. Onder deze producten bevonden zich veel innovatieve items die niet alleen uniek zijn, maar ook een hoge toegevoegde waarde hebben. Het ging hierbij om producten uit verschillende categorieën, zoals geavanceerde technologische gadgets en duurzame huishoudelijke artikelen die elders al een grote populariteit genoten.

Gedreven door de overtuiging dat deze producten een significante verrijking zouden zijn voor ons assortiment, besloten we om ons in te zetten voor de introductie van deze onontdekte parels op de Nederlandse en Belgische markt. Met een duidelijk doel voor ogen hebben we contact gelegd met producenten en leveranciers uit diverse hoeken van de wereld. We hebben uitgebreide gesprekken gevoerd om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang zouden krijgen tot deze unieke producten.

Wat is onze missie?

Onze missie is om grenzen te verleggen in de beschikbaarheid van innovatieve en unieke producten in Nederland en België. Wij streven ernaar om onze klanten toegang te bieden tot de nieuwste, nog onontdekte producten van over de hele wereld.

Neutronenlaan 28, 5405NH Uden
info@finishingtouchesofficial.nl
+31 645994974

Garanties

✔️ Gratis Verzending in Nederland & België
✔️ 14 dagen bedenktijd
✔️ Niet goed = geld terug
✔️ 7 dagen per week bereikbaar


''Jouw probleem is onze uitdaging!''