Bestelling en levering.

Bestelling en Levering
Momenteel heeft Finishing Touches (onderdeel van Ercamu Trading) verschillende opslagplaatsen verspreid over heel de wereld. Om onze artikelen in Nederland en België voor een goede prijs aan te kunnen bieden versturen wij daarom ook vanuit deze opslagplaatsen. Vanwege deze reden zullen er geen onnodige transport-, opslag- en verpakkingskosten hoeven plaats te vinden wat ervoor zorgt dat we ook het milieu niet overbodig hoeven te belasten. Omdat we vanuit onze buitenlandse opslagplaatsen sturen en er zeer veel vraag is naar de producten zal de levertijd iets langer zijn. De levertijd bedraagt 7 werkdagen
Altijd GRATIS Verzending 
Wij nemen de verzendkosten bij alle bestellingen voor eigen rekening. Alle producten van Finishing Touches worden 100% GRATIS thuis bij jou afgeleverd.
Covid 19 
Omtrent het Coronavirus is er wereldwijd oponthoud met verzendingen en leveringen wegens drukte en weinig personeel. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk te laten verlopen en u tevreden te stellen. omtrent deze hele situatie die ons allemaal treft is er dus een kans dat uw bestelling vertraging oploopt. Onze oprechte excuses voor het ongemak.